Gratis voedingsschema's

Je leest het goed: helemaal gratis. Na het succes van de Killerbody dieetboeken - meer dan 300.000 verkocht(!) - en honderden mooie resultaten, zijn de voedingsschema's en recepten vanaf nu gratis te downloaden. Zo kan iedereen werken aan een #gratisKillerbody. Alle voedingsschema's zijn persoonlijk afgestemd op jouw lichaam en jouw wensen.

Download nu
right_image

Zo krijg je een #gratiskillerbody

Geen standaard aanpak hier. Onze voedingsschema's zijn net zo uniek als jij. Dankzij het slimme algoritme van Killerbody zijn onze voedingsschema's afgestemd op jouw lichaam en jouw doel. Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of sterker wilt worden, we hebben de perfecte match voor elk doel.

We hopen jou te inspireren en motiveren op de weg naar jouw Killerbody. Gebruik je het voedingsschema en wil je het delen? Gebruik #gratisKillerbody zodat we het niet missen!

Elke 3 weken een aangepast voedingsschema

Download jouw voedingsschema, haal alles in huis en start de eerstvolgende maandag. Elke 3 weken kun je een volledig nieuw voedingsschema downloaden, aangepast naar je vorderingen. Zorg ervoor dat je voor het aanvragen van je nieuwe voedingsschema jezelf weegt. Gebruik je nieuwe gewicht en/of doel bij het invullen.

Meer dan 200+ eiwitrijke gerechten

Jouw voedingsschema wordt samengesteld uit meer dan 200 recepten uit de Killerbody dieetboeken van Fajah Lourens, waaronder de nummer 1-bestsellers Killerbody Dieet, Killerbody 2 en Killerbody Lifestyle.

Ook plantaardig en voor veganisten

Voor degenen die de voorkeur geven aan een plantaardig dieet, bieden we ook een 100% plantaardig voedingsplan aan.

In samenwerking met voedingsdeskundigen

Alle recepten en maaltijden in de voedingsschema's zijn gemaakt in samenwerking met of gecontroleerd door voedingsdeskundigen, waaronder orthomoleculair kPNI therapeut en personal trainer Nanneke Schreurs. Daarnaast is de berekening van jouw dagelijkse caloriebehoefe gebaseerd op de wetenschap.

Wel willen we benadrukken dat een voedingsschema een advies is. Bij twijfel of een medische achtergrond verwijzen we je door naar een dokter en/of diëtist.

Caloriebehoefte berekenen

Bewustwording is de eerste stap in het proces van afvallen. Door je energiebehoefte te berekenen, krijg je eenvoudig inzicht in jouw dagelijkse verbranding. Neem je minder calorieën tot je dan je verbrandt? Dan val je af.

Reken jouw persoonlijke caloriebehoefte gratis uit via onderstaand formulier. De uitkomst ontvang je per e-mail.

Maak jouw eigen voedingsschema in 3 simpele stappen

Stap 1
Stap 2

Verlies gewicht

Op gewicht blijven

Spiermassa opbouwen met krachttraining

Veganistisch

Niet veganistisch

Stap 3
'

#gratisKillerbody

We hopen jou te inspireren en motiveren op de weg naar jouw doel. Gebruik je het voedingsschema en wil je het delen? Gebruik dan #gratisKillerbody zodat we het niet missen!

right_image
1 von 3