Missie en visie

Terug

Bij Killerbody Food, beter bekend als Killerbody, staan wij voor lekkere én gezonde voeding toegankelijk maken voor iedereen. Of je nu wilt afvallen of je lifestyle wilt verbeteren, wij bieden jou de oplossing zonder concessies te maken op gebied van smaak of genot.

Het ontstaan van Killerbody

Naast haar carrière als actrice ontwikkelde Fajah Lourens een liefde voor fitness en gezond eten. Ze startte in 2013 haar community Mykillerbodymotivation (MKBM) met workoutvideo's en binnen de kortste keren werd Fajah hét Nederlandse boegbeeld voor sport en voeding. Met 4 bestseller Killerbody-boeken die in meer dan 40 landen verkrijgbaar zijn, inspireert en motiveert Fajah binnen- en buitenland met haar kijk en visie op gezondheid en geluk. Het idee voor Killerbody Food kwam voort uit het succes van haar Killerbody-boeken. Zo gezegd, zo gedaan! Alweer sinds 2020 vind je de Killerbody producten in de Nederlandse supermarkten én online.

Onze missie

Met proteïnerijke, suikerarme producten die ook nog eens geweldig smaken (al zeggen we het zelf), is Killerbody Food niet alleen toegankelijk voor sporters, maar voor iedereen. Ons assortiment bestaat uit proteïne chocoladerepen, maaltijdvervangers, fat burners en proteïne pannenkoeken. Bij Killerbody Food staan we niet alleen voor gezonde, eiwitrijke voeding, maar ook voor duurzaamheid. We werken continu aan het verduurzamen van onze toeleveringsketen. Daarom streven wij ernaar om in 2027 een volledig plantaardige (veganistische) productcatalogus te hebben. Daarnaast geven we terug aan Moeder Aarde als ambassadeur van EarthToday. Wil je hier meer weten? Hier vind je meer informatie.

Onze visie

Killerbody Food speelt in op het gebrek aan gezonde tussendoortjes met een heerlijke smaak. Wij zijn erin geslaagd de brug te slaan tussen 'sportvoeding' en het dagelijkse leven - iets wat naar onze mening ontbrak in de Nederlandse supermarkten. Onze visie is om jou op elke plek in Nederland - op werk, bij het tankstation of op het treinstation - te kunnen voorzien van een lekker en gezond tussendoortje.

Waar te koop

In 2020 is Killerbody Food gelanceerd bij Jumbo Supermarkten. In minder dan twee jaar tijd hebben wij onze plek op de Nederlandse markt verdiend. Killerbody Food is inmiddels verkrijgbaar op ruim 2.500 locaties, waaronder Jumbo, Albert Heijn, Hoogvliet, SPAR city en Kruidvat. Ook kun je onze producten online bestellen in onze eigen webshop of bij Mykillerbodymotivation (MKBM).