Zó stil je zoete trek zonder teveel suikers te nuttigen

Zó stil je zoete trek zonder teveel suikers te nuttigen

We kennen allemaal dat moment wanneer je die onweerstaanbare drang voelt om iets zoets te pakken? Je weet dat je het niet zou moeten doen, maar je smaakpapillen schreeuwen om genot! Veelal zijn de tussendoortjes waarnaar je op zo'n moment grijpt hoog in suikers, maar wist je dat het ook anders kan?

Snacken met een beetje extra

Killerbody heeft met dit in het achterhoofd de Protein Bar ontwikkeld. Een Protein Bar is niet alleen ongelooflijk lekker, maar biedt jouw lichaam net dat beetje extra. Onze Protein Bars bevatten namelijk extra eiwitten en zijn laag in suikers. 

Aan variatie ook geen gemis, want ons assortiment Protein Bars bestaat inmiddels uit drie heerlijke smaken:

  • Lemon Cheescake: deze Protein Bar Lemon Cheesecake combineert de frisse smaak van citroen met witte chocolade en een knapperige structuur. Het is alsof je jezelf trakteert op een puntje cheesecake op een zonnige zomerdag, maar dan in een gezond jasje!
  • Cookie & Cream: we kennen allemaal die heerlijke zwarte koekjes met een laagje cream ertussen. We weten ook allemaal dat het er nooit bij twee blijft... Deze Protein Bar Cookies & Cream evenaart de smaak van die overheerlijke koekjes en is Fajah's favoriet!
  • Chocolate Brownie: tot slot deze heerlijke Protein Bar. Als je van chocolade houdt, is dit toch wel the one. De Protein Bar Chocolate Brownie combineert de heerlijke smaak van karamel met melkchocolade en een knapperige bite. Heer-lijk!

Waar koop je de Killerbody Protein Bars?

Heb je al trek? Dat snappen we! Nu je weet welke smaak jouw lekker lijkt, is het handig om te weten waar je onze Protein Bars kunt kopen. Ze zijn per stuk te koop in de Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet en SPAR, maar als je echt serieus bent over het vermijden van ongezonde snacks, kun je bij Killerbody terecht. Via onze webshop kun je alle smaken Protein Bars bestellen als voordelig 15-pack. Zo heb je altijd een gezonde en heerlijk tussendoortje bij de hand hebt als je lekkere trek hebt. 

Slim snacken: Protein Bars met abonnementsvoordeel

Ben je al fan en geniet je regelmatig van onze Protein Bars? Via onze webshop kun je de Protein Bars ook als abonnement bestellen. Je krijgt ze dan elke 2 of 4 weken geleverd en je ontvangt standaard 15% korting per levering. Dat is pas écht voordelig! Bestel nu eenvoudig via onze productpagina’s en geniet op een verantwoorde manier van heerlijke smaken!

Terug naar blog
1 van 4