Protein Pancakes: de ultieme eiwitrijke verwennerij

Protein Pancakes: de ultieme eiwitrijke verwennerij

Elke dag pannenkoeken? Dat kan sowieso, maar de kans is groot dat je lichaam niet voldoende eiwitten binnenkrijgt na het nuttigen van traditionele pannenkoeken. Pannenkoeken zijn van nature niet heel eiwitrijk. Daarentegen hebben Protein Pancakes weer het stigma dat ze veelal niet lekker zijn. Onze Protein Pancakes vallen er precies tussenin en zijn de gouden middenweg: het nostalgische gevoel van een Hollandse pannenkoek, maar dan eiwitrijk!

Wat maakt de Killerbody Protein Pancakes anders?

Onze Protein Pancakes onderscheiden zich van normale pannenkoeken dankzij de toevoeging van extra eiwitten. Eiwitten zijn een belangrijke voedingsbron voor je lichaam. We leggen je later in deze blog uit waarom. Naast dat je onze Protein Pancakes net als Hollandse pannenkoeken met eieren en melk bereid, hebben we ook extra eiwitten toegevoegd aan de pannenkoekenmix. Hierdoor heb je met de Protein Pancakes van Killerbody een volwaardige maaltijd rijk aan eiwitten en met voldoende koolhydraten en vetten. Voeg wat rood fruit toe om het helemaal af te maken. 

Voordelen van eiwitten

Je kan je afvragen waarom die eiwitten nou zo belangrijk zijn. Onze visie daarop is simpel:

  • Eiwitten dragen bij tot de groei van de spiermassa en ondersteunen snel herstel van de spieren na training/sport(-prestatie);
  • Eiwitten dragen ook bij aan de instandhouding van sterke botten. De Protein Pancakes zijn dus ook perfect voor na je sportles!

Waar koop je de Protein Pancakes? 

Je vindt onze Protein Pancakes in het schap van Jumbo. Neem ze dus vooral een keertje mee bij je volgende boodschappenrondje. Ook zijn de Protein Pancakes verkrijgbaar bij Killerbody, onze eigen webshop. 

Voor elk moment van de dag

Killerbody Protein Pancakes zijn niet alleen heerlijk, maar ook veelzijdig. Je kunt ze op elk moment van de dag nuttigen - als ontbijt om je dag goed te beginnen, als lunch voor een voedzame maaltijd, als tussendoortje om je energie op peil te houden, of zelfs als diner wanneer je zin hebt in een lichte, eiwitrijke maaltijd. Bovendien zijn ze gemakkelijk mee te nemen, waardoor je er altijd en overal van kan genieten. Probeer nu zelf onze Protein Pancakes uit of neem contact met ons op bij vragen. Wij helpen je graag!

Terug naar blog
1 van 4