Op deze momenten geniet Fajah van een Protein Bar

Op deze momenten geniet Fajah van een Protein Bar

Protein Bars zijn tegenwoordig razend populair en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Ze zijn handig, smaakvol en bovenal een makkelijke manier om je honger te stillen dankzij de eiwitten. De Protein Bars van Killerbody zijn uniek dankzij de crunchy bite en het perfecte formaat. Fajah Lourens deelt haar favoriete genietmomentjes in dit blog!

Als je onderweg bent

Eén voordeel van Protein Bars is dat ze handig zijn om mee te nemen. Stop er een in je tas, bureaulade of sporttas zodat je altijd een gezonde optie bij de hand hebt - waar je ook bent. Als ondernemer is Fajah vaak onderweg en daarom heeft zij altijd een Protein Bar in haar auto liggen. Het is een handige manier om te voorkomen dat je naar ongezonde snacks grijpt als je onderweg bent. Fijn als je bijvoorbeeld op dieet bent omdat je wilt afvallen

Na het sporten

Na een sportles of trainingssessie is het belangrijk om je lichaam van de benodigde voedingsstoffen te voorzien om spierherstel en -groei te bevorderen. Eiwitten dragen namelijk bij tot de groei van de spiermassa en ondersteunen snel herstel van de spieren na een training/sport(-prestatie).

Een Protein Bar van Killerbody bevat minimaal 12 gram eiwitten en sluit perfect aan op deze behoefte. Fajah's favoriete smaak is Cookies & Cream en ze eet deze het liefst na haar sportles Reformer Pilates. 

Als toetje

Als je een zoetekauw bent, maar je wilt toch vasthouden aan je gezonde eetgewoonten, dan zijn Protein Bars een fantastisch alternatief voor traditionele desserts. Fajah geniet bij zoete trek van een Protein Bar in combinatie met een espresso. Met keuze uit de smaken Lemon Cheesecake, Chocolate Brownie en Cookies & Cream is er voor ieder wat wils. En met ongeveer 150 kcal per Protein Bar past dit prima binnen elk eetpatroon.  

Wil jij de Protein Bars van Killerbody een keer proberen? Je kunt van alle smaken ook losse repen bestellen. Zo kun je elke smaak uitproberen voor je een hele doos besteld. Bekijk het aanbod op onze site en bestel eenvoudig om je favoriete smaak te ontdekken!

 

Terug naar blog
1 van 4