Killerbody Slimming Powder Raspberry

Hoe werkt Slimming Powder?

Op onze Instagram delen we zo nu en dan uitleg over de werking van onze producten of beantwoorden we vraagstukken van volgers. Eén onderwerp waar jullie veelal vragen over insturen is het gebruik van onze Slimming Powder. We breiden deze post graag uit in een uitgebreide blog! 

Wat is Slimming Powder?

Slimming Powder is een voedingssupplement met een synergetische formule. Dit houdt in dat alle ingrediënten samenwerken en het product als geheel meer waarde heeft dan alle ingrediënten afzonderlijk.

Omdat je tijdens een dieet waarbij het doel afvallen is in een calorietekort eet, krijgt jouw lichaam minder energie binnen dan het verbruikt. Dit kan resulteren in een futloos en moe gevoel. Niet echt handig wanneer je dagelijks leven gewoon doorgaat. Onze Slimming Powder van Killerbody is een goede oplossing in deze situatie. Later in de blog leggen we uit waarom. 

Wanneer gebruik je Slimming Powder? 

Slimming Powder bevat cafeïne. Daarom raden wij je aan om het product te gebruiken in de ochtend en niet later dan 16:00 's middags, tenzij je nog gaat sporten. 

Wist je dat Slimming Powder verkrijgbaar is in drie sterktes? Kies je voor Cherry of Raspberry, dan bevat het 100 mg cafeïne per dosering. Dat is net iets minder dan twee kopjes koffie. Orange bevat 150 mg cafeïne per dosering en Tropical 300 mg cafeïne per dosering.

Gezondheidsvoordelen van Slimming Powder 

Wat bereiken deze ingrediënten samen?

 • Ondersteunt het energieniveau: Tijdens een dieet eet je in een calorietekort. Jouw lichaam krijgt minder energie binnen dan het verbrandt waardoor je zult afvallen. Dit kan gepaard gaan met een futloos gevoel. Slimming Powder helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen waardoor jij je dieet volhoudt, je dag makkelijker doorkomt én minder snel naar (ongezond) eten grijpt.
 • Helpt je concentreren: Uit nieuw onderzoek blijkt dat cafeïne kan bijdragen aan je concentratie bij ten minste 75 mg cafeïne per portie*. Ontzettend handig als je dagelijkse bezigheden wel gewoon doorgaan tijdens je dieet. 
 • Ondersteunt het immuunsysteem: (Te snel) afvallen (ofwel te weinig eten) vermindert je afweer. Slimming Powder is rijk aan o.a. vitamine C, vitamine B6 en vitamine B12 en zorgt mede voor een goede weerstand zodat jij jouw dieet fit doorkomt.
 • Helpt je bij het sporten: Dankzij de toevoeging van creatine verhoogt Slimming Powder de fysieke prestaties in een opeenvolgende reeks van korte, hoogintensieve oefeningen zoals touwtjespringen of sprintjes trekken. Je houdt dit langer vol waardoor je meer calorieën verbrandt en jouw doelen sneller bereikt.

Een blik op de ingrediëntenlijst

Laten we eens kijken naar de ingrediëntenlijst van onze Slimming Powder. We hebben de ingrediënten op volgorde van hoeveelheid uitgeschreven. Dit is ook wettelijk verplicht als het gaat om etikettering. Op volgorde van hoeveelheid betekent dat er van het eerste ingrediënt het meest wordt gebruikt en van het onderste ingrediënt het minst.

Onderstaande ingrediënten zijn op basis van de smaak Cherry

 • Creatine: Creatine verhoogt creatine de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen.
 • Bèta-alanine: In Nederland hebben we te maken met strenge wetgeving als het gaat om voedings- en gezondheidsclaims. Daarom kunnen we je over dit ingrediënt geen toelichting geven. Er zijn vele positieve onderzoeken over de werking van dit ingrediënt die je zelf kunt raadplegen indien je meer informatie wilt opdoen over het ingrediënt. 
 • Magnesium: Goed voor de gemoedstoestand en voor geestelijke energie.
 • Natuurlijk aroma: Geeft smaak aan het product in combinatie met zoetstof.
 • Voedingszuur: Versterkt de werking van antioxidanten.
 • Vitamine C: Ondersteunt het immuunsysteem en het energieniveau.  
 • L-carnitine:  In Nederland hebben we te maken met strenge wetgeving als het gaat om voedings- en gezondheidsclaims. Daarom kunnen we je over dit ingrediënt geen toelichting geven. Er zijn vele positieve onderzoeken over de werking van dit ingrediënt die je zelf kunt raadplegen indien je meer informatie wilt opdoen over het ingrediënt. 
 • Groene thee: Ondersteunt de vetverbranding*. 
 • Zoetstof: Geeft smaak aan het product in combinatie met natuurlijk aroma. 
 • Guarana: In Nederland hebben we te maken met strenge wetgeving als het gaat om voedings- en gezondheidsclaims. Daarom kunnen we je over dit ingrediënt geen toelichting geven. Er zijn vele positieve onderzoeken over de werking van dit ingrediënt die je zelf kunt raadplegen indien je meer informatie wilt opdoen over het ingrediënt. 
 • Cafeïne: Cafeïne helpt de alertheid te verhogen en helpt de concentratie te verbeteren*.
 • Kleurstof: Geeft kleur aan het product. In Slimming Powder gebruik we enkel natuurlijke kleurstoffen. In dit geval van rode bieten, maar soms ook kurkuma. 
 • Vitamine B3: Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.
 • Vitamine B6: Ondersteunt het immuunsysteem en het energieniveau.
 • Vitamine B12: Ondersteunt het immuunsysteem en het energieniveau.

Dit doet Slimming Powder niet

Slimming Powder is voor een groot deel afhankelijk van jouw eigen inspanningen. Dat betekent dat Slimming Powder geen vet verbrand wanneer jij consistent te veel eet (caloriesurplus) en het doet helaas ook niet je sportoefeningen of cardio. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

* = Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Terug naar blog
1 van 4