Nazomer kortingsactie

De zomermaanden komen tot een eind. Wij hopen dat je net als ons hebt genoten van een welverdiende vakantie of periode met rust. Ben je er klaar voor om weer vol motivatie aan de slag te gaan met jouw doelen? 🙌

Toch kan het lastig zijn om je routine op te pakken na zo'n vakantieperiode... Is jouw doel afvallen? Dan helpen we je graag op weg. Probeer Slimming Powder Cherry nu voor € 14,95 (25% korting).

Deze kortingsactie is eenmalig en loopt t/m zaterdag 30 september 2023. Wees er dus snel bij!

Bestel nu
right_image 2023-09-30 00:00:00 2023-09-30 00:00:00
00 Days
00 Hours
00 Minutes

Hoe werkt Slimming Powder?

Omdat je tijdens een dieet waarbij het doel afvallen is in een calorietekort eet, krijgt jouw lichaam minder energie binnen dan het verbruikt. Dit kan resulteren in een futloos en moe gevoel. Niet echt handig wanneer je dagelijks leven gewoon doorgaat...

Slimming Powder is het antwoord op deze situatie. In deze uitgebreide blog leggen we uit waarom.

right_image

Altijd van korting profiteren?

Bij Killerbody geloven wij in doorzettingsvermogen. Jij kunt alles bereiken als je er écht voor gaat. En wat je doel ook is, wij helpen je op weg.

Als jij - net als wij - in jouw eigen kracht geloofd en de uitdaging met jezelf aangaat, belonen wij jou met 15% korting per levering bij een abonnement op onze producten. Extra motivatie om écht door te zetten.

left_image

Waar wacht je op?