Over abonnementen

Bij Killerbody is het mogelijk om te kiezen voor periodieke levering, ofwel een abonnement. Ontvang jouw favoriete producten elke 2 of 4 weken geleverd met standaard 15% korting per levering.

Wil je een andere smaak ontvangen of ben je van gedachten veranderd? Geen probleem! Het abonnement is flexibel en op elk moment opzegbaar.

Abonneer nu
right_image

15% korting per levering

Bij Killerbody geloven wij in doorzettingsvermogen. Jij kunt alles bereiken als je er écht voor gaat. En wat je doel ook is, wij helpen je op weg met de juiste voeding.

Als jij - net als wij - in jouw eigen kracht geloofd en de uitdaging met jezelf aangaat, belonen wij jou met 15% korting per levering. Extra motivatie om écht door te zetten.

right_image

Flexibel en altijd opzegbaar

Onze abonnementen zijn flexibel en transparant. Zo heb je altijd de lusten en nooit de lasten.

Stel je abonnement zelf samen

Op bijna alle individuele producten kun je een abonnement nemen. Zo kun je jouw levering precies samenstellen naar jouw behoeften. Wil je van alle smaken Protein Bar 5 stuks ontvangen? Geen probleem. Eenmalig een Shaker erbij, maar de volgende keer niet? Ook prima!

Altijd opzegbaar

Een abonnement is altijd opzegbaar. Om in aanmerking te komen voor de standaard korting van 15% per levering, dien je wel minimaal 2 leveringen af te nemen. Meer vragen? Bekijk dan onze Algemene Voorwaarden.

left_image

Waar wacht je op?